Elisabeth Ritzau

Instruktør

Elisabeth Ritzau underviser i Hiphop og lægger stor vægt på det gode humør som instruktør. Elisabeth hygger sig altid med at undervise sine hold og derudover betyder det meget for hende, at hun som underviser overholder individuelle aftaler med danserne.

I sin fritid danser Elisabeth 4 gange om ugen og går på Virum Gymnasium. Hun inspireres til koreografier, når hun træner sammen med andre, og udvikler sig selv.

Elisabeth har selv danset i 7 år og danser til dagligt på et af Beatjumps konkurrencehold. Indenfor konkurrencer og shows har Elisabeth en lang liste af erfaring; flere shows i Tivoli, musikvideoer på DR Ramasjang, baggrundsdanser for Wafande i TV-programmet ”DM i høvdingebold”, danser i DR Ultras Dancecrew samt baggrundsstatist i en MGP fællesvideo. Elisabeth har deltaget i DM i 9 år og hendes fedeste oplevelse med dans, var da hun var i London med Beatjump og dansede med sit hold hver dag. 

Hun brænder for hip hop kulturen og underviser derfor primært i hip hop og freestyle. En vigtig del af hendes undervisning er at børene har det sjovt, mens de lærer:)