Andrea B. Andersen

Instruktør

Andrea Bidstrup Andersen underviser i Pippop og som instruktør kendetegnes Andrea for sit gode humør og store smil. Når Andrea underviser bestræber hun sig altid på at gøre sit allerbedste for at alle har det sjovt, hygger sig og lærer noget nyt.

Andrea har danset i 5 år hos Beatjump, her har hun erhvervet sig erfaring indenfor mange forskellige stilarter; HipHop, House, Locking og Girly. Som danser har Andrea desuden medvirket i en del begivenheder i forbindelsen med dansen. Udover at medvirke i musikvideoen for MGP-Allstarts i 2013, har hun deltaget i DM 4 gange og dette har resulteret i mange flotte placeringer. DM 2015 skiller sig særligt ud, da Andrea og holdet ’Beatjumpers’ vandt guld.

I sin fritid danser Andrea så meget hun overhovedet kan komme afsted med og udpeger at hun startede til dans fordi hun elsker det, at give sig 100% igennem musik og bevægelse.

Andrea inspireres af beat, tempo og sangtekster og når hun ikke danser er hun sammen med sine venner og veninder.

Hvad kan man forvente af dig som instruktør?
Godt humør, smil og at jeg vil gøre mit allerbedste for at alle har det sjovt, lærer noget og hygger sig..

Hvad har du af danseerfaring? og hvor længe har du danset?
Jeg har danset 4-5 år  på beatjump, hvor jeg har lært mange forskellige stilarter som f.eks hiphop, house, locking og girly.

Hvilke shows/konkurrencer/evt. TV-programmer har du deltaget i?
Jeg har danset på Vedbæk havnedag et par gange + været med en gang som instruktør fra Beatjump, jeg har medvirket i MGP-allstars 2013 videoen. Jeg har også været til DM i hip hop 4 gange hvor jeg i marts 2015 var så heldig at vinde en guldmedalje med mit daværende hold Beatjumpers ☺

Hvad laver du i din fritid?
Jeg danser så meget som jeg overhovedet kan komme til og udover det elsker jeg at bruge tid på mine venner og veninder. Der skal selvfølgelig også være tid til lektierne.

Hvad er er det vildeste du nogensinde har gjort?
Uhh den var svær, men jeg tror at det vildeste jeg har oplevet må være da mit hold og jeg vandt guld til DM i hip hop 2015!

Hvilken oplevelse er den fedeste du har haft med dans?
Igen må jeg sige at det enten var til DM eller også da to af holdene rejste til London for at danse.

Hvorfor begyndte du til dans?
Jeg begyndte til dans fordi at jeg altid har syntes at der er mega fedt bare at kunne give sig selv 100% igennem musik og bevægelser!

Hvad inspirerer dig? og hvorfra får du din inspiration til koreografier?
Jeg får meget min inspiration fra ”lydene” i sange, sangtekster og tempoet.