Laura Wesseltoft

Instruktør

Laura Wesseltoft underviser i hiphop og lægger meget fokus på, at alle har godt i timerne. Laura nyder at være sammen med alle sine elever, og gør hver træning til noget særligt. Derudover er hun meget ambitiøs, når det kommer til at udvikle sig indenfor dans.

 

I sin fritid danser Laura selv på BeatJump og blev student i sommeren 2019 fra Birkerød Gymnasium og er nu i gang med et sabbatår, hvor hun arbejder som Piccoline. Laura får sin inspiration til koreografier ved at se videoer fra hele verden på internettet, men mest ved at træne med andre og give den maks gas på dansegulvet, samt hendes egen udviklingen indenfor danse universet.

 

Laura har danset i 14 år, men i alt 5 år på Beatjump og danser på et af Beatjumps konkurrencehold. I forhold til konkurrencer har Laura deltaget til DM i 5 år og vandt Danmarksmesterskaberne med holdet ’Team All That Matters’ i 2017 og 2019. I de internationale konkurrencer skal Laura stille op til VM med ’Team All That Matters’, og det bliver en kæmpe oplevelse er hun sikker på! Derudover har Laura også deltaget i MGP 2016 som danser for holdet ’MEEH’, hvor hun har optrådte forskellige steder, som Tivoli og på Bakken. Samt været i London med Beatjump og danse forskellige steder, for at udvikle sig indenfor dans.

 

Man kan forvente Laura til at være en åben og engageret instruktør, som ønsker at alle har det godt og nyder at danse.