Sarah Overgaard underviser i HipHop og som underviser kan du forvente, at Sarah er seriøs omkring sit fag. Hun underviser og hjælper elever med at få en øget kropsforståelse og kontrol, samt en viden om Hip Hop kulturen og dansen.

Sarah er har danset i mere end 10 år, er er uddannet på Flow Dance Academy Copenhagen og Flow Dance Academy Paris. Erfaringsmæssigt har dette ført Sarah vidt omkring, hvor hun blandt andet har haft hovedrollen i Tivoli’s Halloween Show 2014 og deltaget i Tv-programmet ”Her er dit liv”. Sarah har deltaget i mange shows rundt omkring i Danmark, men har også haft adskillige jobs i udlandet. I Paris har hun danset i musikvideoer for DJs, deltaget i ”Hip Hop and House Freestyle show”, ”Session2Style by Meech”, ”Fitness Funk and Locking Video”, ”Onze Bouge Hip Hop Block Party Show” og ”Afro Swing Battle”.

Til daglig læser Sarah en bachelor på Copenhagen Business School og arbejder med marketing og kommunikation. Sarah træner og rejser ofte for at udvikle sig som danser og hun inspireres  af alle de undervisere og dansere hun har mødt på sin vej!

Hvad kan man forvente af dig som instruktør?
At jeg er seriøs i mit fag. Jeg underviser og hjælper eleverne til at få en kropsforståelse og kontrol samt give guide i rejsen om Hip Hop kulturen og dansen – meget mere end bare trin

Hvad har du af danseerfaring? og hvor længe har du danset?
Er uddannet på Flow Dance Academy Copenhagen og Flow Dance Academy Paris. Har danset i 10+ år.

Hvilke shows/konkurrencer/evt. TV-programmer har du deltaget i?
Hovedrolle i Tivoli’s Halloween Show 2014, Show på DR1, TV show “Her er dit liv” og mange andre shows rundt i Danmark. 
Derudover haft shows og jobs i Paris som: Video for DJ, Hip Hop and House Freestyle show, Session2Style by Meech, Fitness Funk and Locking Video, Onze Bouge Hip Hop Block Party Show, Afro Swing Battle etc. 
Dertil selvfølgelig også både stort afslutningsshow for Flow Dance Education i Paris og i København.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg læser Bachelor på Copenhagen Business School, arbejder med marketing og kommunikation. Derudover træner og rejser jeg for at udvikle mig som danser.

Hvilken oplevelse er den fedeste du har haft med dans?
Det må nok være alle de shows jeg har været en del af og de battles jeg har stillet op til.
Det var især en oplevelse at være med i Tivoli’s Halloween show – optrådte HVER eneste dag. Det var en hård, men lærerig måned!

Hvorfor begyndte du til dans?
Det har jeg bare altid villet.

Hvad inspirerer dig? og hvorfra får du din inspiration til koreografier?
Alle mine lærer og alle de dansere jeg har mødt på mine rejser. Især bliver jeg inspireret af de dansere som har en stor viden omkring dansen og kulturen.