MØD VORES

Instruktører

Som alle brænder for dans!

Niclas r.

Niclas er breaker og uddannet professionel danser fra Hotstepper. Udover break, er han en alsidig danser og er også trænet i Hip Hop, Locking House mm. Niclas har bl.a. danset i Liveshow i X-Factor 2021, til World Pride, reklamefilm for LEGO, modeshow for Kansas og mere til. På Beatjump underviser Niclas primært i Break og konkurrencedans og brænder for elevernes udvikling. Han elsker at se danseglæden, når danserne er ivrige efter at lære nyt og endelig får lært det! Dans betyder meget for Niclas, og det har givet ham rigtig meget brugbart i livet – personlig udvikling, selvsikkerhed og mere til.

elisabeth r.

Elisabeth er uddannet fra Danseudannelsen by Sara Gaardbo indenfor adskillige stilarter. Elisabeth har været en del af Beatjump i 12 år, hvor hun har undervist i 8 år, og hendes tid på Beatjump har ledt til en masse fede danseerfaringer både indenfor events og professionelle dansejobs såsom MGP danser, DR Ultras Dance Crew, modeshow for Kansas og mere til. Hendes primære stilart er Hip Hop, som er det, der har udviklet hendes store passion for dansen. Hun elsker at lære sine elever om fællesskabet, og det vigtigste for Elisabeth er, at danserne har det sjovt i timerne.

Sarah b.o

Sarah har danset i mere end 18 år og er trænet i flere forskellige stilarter i både koreografi og freestyle: house, locking, break, dancehall, popping og mere til. Hun har specialiseret sig i hip hop, med sin store passion for at undervise i fundamental old school hip hop. Sarah er uddannet professionel danser fra Flow Dance Academy i Paris, har trænet i både København, Paris, London og New York, og hun har optrådt i flere forskellige shows og battles internationalt. Sarah har mere end 10 års erfaring som underviser og derudover været koreograf på musikvideoer, reklamer, tv og modeshows for b.la. MGP, Unicef, Kansas, LEGO, Tivoli mm. Sarah er til dagligt også leder af Beatjump.

Laura K.

Laura har danset i snart 12 år! Og mange af årene har været hos Beatjump. Laura har en stor kærlighed til hip hop som opstod her på Beatjump. Hun har danset konkurrencedans på højt niveau og har vundet flere guldmedaljer. Laura har også været på den kommercielle scene, hvor hun har danset for Emma Lihle til både MGP og Musik I Lejet. Laura har haft et år på DGI efterskole, hvor hun tog danselinjen, og dykkede ned i flere forskellige stilarter. På Beatjump underviser hun hip hop, pippop og er også coach på et konkurrencehold. For Laura som underviser er det vigtigeste at du kan hygge dig og have det sjovt med dine dansevenner, samtidig med at du udvikler dig. Du går altid fra dans med et smil på læben når du har haft en time med Laura!

Emilio s.

Emilio har været breaker siden 2003 og levet som professionel danser de sidste 11 år. Han er aktiv i breaking miljøet både i Danmark og internationalt og er 2 gange danmarksmester samt 2 gange Skandinavisk mester. Derudover har han også vundet flere forskellige internationale battles i Europa samt Chile. Emilio har danset for artister som Christopher og DJ Static og deltaget i Danmark Har Talent 2017, hvor han fik en 3. plads. Emilio brænder for at undervise, så han kan dele ud af siden rige viden omkring break, kulturen og give andre muligheden for at tage breaking til det næste niveau. 

Elias s.

Elias er en dygtig og alsidig danser. Hans primære stilarter er Hip Hop, House og Floorwork, men har de sidste par år også trænet både moderne, pardans og andre stilarter. Elias er aktiv i det danske dansemiljø, har selv været med i utallige battles, både som danser og DJ, så han har et utroligt godt kendskab til kulturen. Elias har på det seneste dykket ned i koreografi og teater, hvilket har medført jobs som X-Factor, Zulu Awards, Det Kongelige Teater og Cirkus Summarum. Elias er super passioneret omkring sin dans og er drevet af, at lære og udvikle sine elever. Han bliver glad af at skubbe grænser, lære nye ting fra sig, hårdt arbejde – og alt sammen gennem masser af glæde og grin!

laura w.

Laura har danset i 17 år, hvoraf hun har undervist i 5 år på Beatjump. Derudover har hun også selv erfaring som danser og har blandt andet vundet DM i Hip Hop flere gange, været danser i MGP og optrådt i flere shows. Laura underviser primært i hip hop, og hun elsker at se udvikling og succesoplevelser hos den enkelte danser. Hun lægger stor vægt på at skabe et trygt og læringsrigt miljø og altid at sætte eleverne først! Lauras passion, både som danser og underviser, er, at skubbe grænser og dermed udforske og udvikle sig selv. Hun er et stort konkurrencemenneske og er 110% passioneret og dedikeret – og det smitter selvfølgelig af i undervisningen.

Olivia S.

Olivia har danset på Beatjump, siden hun var 5 år gammel og da hun var 9 år, startede hun på Beatjumps konkurrencehold. Hun har deltaget i mange danseshows med Beatjump samt vundet flere medaljer ved DM og deltaget i VM. Olivia har stor kærlighed til den rå oprindelige Hip Hop stil samt Freestyle og hun er passioneret omkring at få sin performance ud over scenekanten. Olivia har været hjælpetræner og træner siden 2021 og underviser i Hip Hop, Show Dance og Minijam, hvor hun fokuserer på at dele sin glæde ved dans og performance. Samtidig sørger hun for at alle dansere også har det sjovt sammen og nyder den stærke fællesskabsånd i Beatjump familien.

emil R.

Emil underviser hovedsageligt i Hip hop, men han introducerer en gang imellem også andre stilarter som f.eks. House, Locking og Break. Emil har danset i mange år på Beatjump hos blandt andet Marcio Ratinho og Sarah Overgaard, og han har også en del års undervisningserfaring. Emil går rigtig meget op i, at hver enkelt elev opnår den størst mulige udvikling, og han elsker at have kreativiteten i centrum. Han stiller høje krav til sine elever, men han er sikker på, at de ikke selv ville beskrive det sådan, fordi han også går højt op i at skabe en stor danseglæde. Emil sætter pris på, at vi har et trygt og sjovt miljø, hvor der ikke stilles krav om perfektion, før man står på en scene.

Theis L.

Theis er Hip Hop Freestyle danser og har danset i 8+ år. Theis’ fokus er på battle og freestyle og han arbejder konstant på at dygtiggøre sig. Udover Theis’ store freestyle erfaring har han også lavet flere kommercielle jobs og har mange år også været konkurrencedanser. Theis er meget aktiv i dansemiljøet og rejser ofte til danseevents i udlandet. “No challenge is too great!”. Theis skal undervise i hip hop, freestyle og teknik indenfor disse. Det vigtigeste for Theis i undervisningen er at arbejde specifikt med elevernes individuelle måde at bevæge sig på og hans store mål er at gøre dig til en stærkere danser. 

Sofie f.

Sofie danser primært hip hop, freestyle og har også en kærligheden til stilarten Whaacking. Hun har de seneste par år været meget seriøs omkring dansen, og har siden hun var 11 år gammel danset på højt plan. Sofie har deltaget i en masse freestyle battles, konkurrencer og mere til. Hun har været en del af Beatjump, siden hun var helt lille og har fortsat lige siden. For Sofie er dans noget, der bringer mennesker sammen – et fællesskab som giver rigtig meget glæde. Dét er noget af det, hun gerne vil være med til at dele ved at undervise. Sofie er god til og holder rigtig meget af børn og nyder at skabe trygge rammer, hvor de kan lære og have det rigtig sjovt!

Sophia r.

Sophia har danset på Beatjump siden hun var 5 år gammel! Hun har i sine mange år hos Beatjump lavet en masse spændende shows – både MGP, DM, EM, VM og for nyligt også professionelle dansejobs. Sophia har altid haft en stor passion for dans og startede allerede som 3-årig. Derudover har hun også mange års erfaring med at stå på en scene som konkurrencedanser, og hun elsker derfor også at være konkurrencetræner. Sophia underviser både de helt yngste i hip hop samt i konkurrencedans, og hun glæder sig til at videreføre alle hendes egne tips og erfaringer som danser. 

 

Chris c.

For Christine har dansen altid fyldt rigtig meget, og hun har selv været en del af Beatjump, siden hun var 6 år gammel. Christine er trænet i Hip Hop, Break og Freestyle. Hun har derudover deltaget i flere shows, konkurrencer mm. og har flere gange vundet guld ved Danmarksmesterskaberne i Hip Hop. Christine er passioneret omkring hip hop samt hele kulturen bag, og derfor glæder hun sig til at lære det videre til sine elever og sprede en masse danseglæde!

 

Viktoria V.

Viktoria har danset på beatjump siden 2009, hvor det hele startede og må derfor siges at være en af de absolutte eksperter i Beatjumps ånd og historie! Viktoria har danset alt fra pardans og moderne til hip hop og house og har de seneste år trænet mest intensivt på hip hop og house. Hun har derudover også stillet op til flere konkurrencer, både DM og VM i hip hop. Viktoria elsker børn og dans og skal undervise de yngste dansere fra 2-3 år, 4-5 år og 6-8 år. Viktorias undervisning har fokus på fælleskabet og at blive tryg i danselokalet, og du kan altid forvente at der spredes godt humør og god energi. Det vigtigeste i Viktorias timer er at have en succesoplevelse – at have det sjovt og samtidig lære en masse! 

Uopfordret ansøgning

Lige nu mangler vi ikke instruktører på Beatjump, men vi er altid på udkig efter dygtige og passionerede dansere som har et talent for at lære fra sig og er god til at arbejde med mennesker. Det er vigtigt for os at du deler vores “Beatjump ånd” – går op i fællesskab og ikke mindst også er passioneret omkring dansen og kulturen. Lyder det som dig så send os en uopfordret ansøgning til info@beatjump.dk! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med seneste nyheder og vigtige datoer. 

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!