HER KAN DU SE VORES

Priser

Få en gratis prøvetime

Priser

Bemærk at der er 100 kr. i oprettelsesgebyr for nye medlemmer

Rabatter

Ved ubegrænset træning forventer vi, at danseren deltager på holdene. Ved for meget fravær forbeholder vi os retten, til at give pladsen til en anden danser.

Der gives 25 % rabat på alle ekstra tilmeldte hold. Der gives 5 % familierabat til alle dansere indenfor samme husstand (kan ikke kombineres med ubegrænset træning). OBS: Ovenstående rabatter kan ikke kombineres.

Der gives 10% ved betaling for hele sæsonen i september måned (gælder ikke ved ubegrænset træning).

Ved opkrævning af kontingent, hjælper vi altid med at få tilføjet rabatter, så du får den bedste pris.

Prøvetime

Den første dansetime i sæsonen er en prøvetime. Efter denne prøvetime har du én uge til at rykke til et andet hold eller afmelde dig holdet, hvis dette ønskes. Ønsker du en ekstra prøvetime, så koster det 100 kr. og du kan bestille prøvetimen ved at skrive til info@beatjump.dk.

I løbet af sæsonen er det også muligt at få en gratis prøvetime. Ved deltagelse på holdet efterfølgende, betales der for timen. BEMÆRK: Det er vigtig, at danseren er tilmeldt holdet – også selvom danseren kun ønsker en prøvetime på det pågældende hold.

Betalingen

Kan ske via
Mobilepay: 63041
Eller bankoverførsel Reg: 7264 Kontonr.: 1147102

Du modtager opkrævninger på den e-mail, der er koblet på medlemsportalen.  

Som alle andre dansestudier får vi ingen støtte, da vi er en selvejet virksomhed. Kontingentet dækker også KODA og gramex.

Indmeldelsesgebyr (nye medlemmer)

Indmeldelsesgebyr (nye medlemmer): 100 kr.

Betalingen skal ske via bankoverførsel: Reg: 7264 Kontonr.: 1147102 eller Mobilepay: 63041

Der vil blive sendt opkrævninger via e-mail. Første opkrævning vil være efter anden danselektion. Du kan altid se din opkrævning under din personlige side på medlemsportalen.

OBS: Potentiel prisændring i løbet af 2024/2025 (moms)

Vi gør opmærksomme på, at vi i den kommende sæson kan blive pålagt de nye EU moms-regler, hvilket vil betyde at de priser du ser her på siden så er ex. moms. Når/hvis denne lovgivning endeligt træder i kraft, vil priserne derfor stige. Vi trækker den så længe vi kan, og krydser fingre for, at der sker et mirakel inden da! Men desværre er alle danseskoler og andre sports/undervisnings-instituitioner ramt af denne nye lovgivning. Tilmelder du dig et hold i denne sæson, accepterer du dermed at der kan forekomme en prisstigning undervejs.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med seneste nyheder og vigtige datoer. 

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!